
Doktorat z biotechnologii produktów spożywczych, substancji leczniczych i biologicznie czynnych
Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University

Klucz informacyjny
Lokalizacja kampusu
Saint Petersburg, Rosja
Języki
Język angielski, Rosyjski
Forma badania
W kampusie
Czas trwania
4 years
Tempo
Pełny etat
Czesne
RUB 283 600 / per year *
Termin składania wniosków
Poproś o informacje
Najwcześniejsza data rozpoczęcia
Poproś o informacje
* aktualne czesne za rok akademicki 2021/2022
Wstęp
Program poświęcony jest szkoleniu młodych naukowców i specjalistów w następujących tematach badawczych: Biotechnologia substancji biologicznie czynnych pochodzących z materiałów roślinnych, Biotechnologia Molekularna, Biotechnologia Środowiskowa, Biotechnologia specjalistycznych produktów spożywczych, Badania jakości i bezpieczeństwa surowców, gotowe produkty spożywcze, składniki i substancje biologicznie czynne otrzymane metodami biotechnologicznymi; metody oceny autentyczności produktów i komponentów żywności biotechnologicznej.
Rekrutacja
Program
Doktorat Kierownik
Bazarnova Julia, profesor, kierownik Graduate School, ID 15764513800, H-5
Ivanchenko Olga , profesor nadzwyczajny, dr, ID 57221921862, H-5
Żylińska Nadieżda, profesor nadzwyczajny, dr, ID 57195739543, H-4
Smyatskaya Julia, profesor nadzwyczajny, dr, ID 57200088325, H-7