Keystone logo
Shakarim University Technologia żywności, dr hab
Shakarim University

Technologia żywności, dr hab

Semey, Kazachstan

0 Years

Rosyjski,

Pełny etat

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

W kampusie

Wstęp

Program edukacyjny Technologie produktów spożywczych mają na celu kształcenie wysoko wykwalifikowanej, konkurencyjnej kadry, podnoszenie jakości wiedzy, tworzące wielopoziomowy system działań badawczych podążających za pilnymi potrzebami nowoczesnej edukacji i nauki, harmonijnie rozwijanej osobowości specjalisty w dziedzinie dziedzinie organizacji i efektywnego wykorzystania nowoczesnych technologii żywnościowych oraz prowadzenia działań zarządczych, co jest jednym z pilnych zadań w Republice Kazachstanu. Wyjątkowość EP „Technologii Produktów Spożywczych” oraz liczne własne osiągnięcia naukowe w sektorze mięsnym i mleczarskim stanowią solidną podstawę do szkolenia nowych pokoleń specjalistów.

Czynność:

dyrektor organizacji;

Zastępca dyrektora organizacji do spraw pracy naukowej;

główny inżynier organizacji;

Sekretarz naukowy;

Kierownik laboratorium badawczego przemysłu spożywczego;

kierownik i czołowy specjalista w instytutach badawczych, ośrodkach naukowo-badawczych, zakładach produkcji żywności, oddziałach strukturalnych Ministerstwa Rolnictwa;

nauczyciel w szkołach wyższych i średnich o profilu żywieniowym;

specjalista w zakresie formacji rolniczych różnych form własności, instytucji produkcyjnych o profilu rolniczym, komitetów gruntowych i terytorialnych;

ekspert w projektach.

O szkole

pytania