Technologia żywności, dr hab
Shakarim University
Klucz informacyjny
Lokalizacja kampusu
Semey, Kazachstan
Języki
Rosyjski,
Forma badania
W kampusie
Czas trwania
Poproś o informacje
Tempo
Pełny etat
Czesne
Poproś o informacje
Termin składania wniosków
Poproś o informacje
Najwcześniejsza data rozpoczęcia
Sep 2023
Wstęp
Program edukacyjny Technologie produktów spożywczych mają na celu kształcenie wysoko wykwalifikowanej, konkurencyjnej kadry, podnoszenie jakości wiedzy, tworzące wielopoziomowy system działań badawczych podążających za pilnymi potrzebami nowoczesnej edukacji i nauki, harmonijnie rozwijanej osobowości specjalisty w dziedzinie dziedzinie organizacji i efektywnego wykorzystania nowoczesnych technologii żywnościowych oraz prowadzenia działań zarządczych, co jest jednym z pilnych zadań w Republice Kazachstanu. Wyjątkowość EP „Technologii Produktów Spożywczych” oraz liczne własne osiągnięcia naukowe w sektorze mięsnym i mleczarskim stanowią solidną podstawę do szkolenia nowych pokoleń specjalistów.
Czynność:
dyrektor organizacji;
Zastępca dyrektora organizacji do spraw pracy naukowej;
główny inżynier organizacji;
Sekretarz naukowy;
Kierownik laboratorium badawczego przemysłu spożywczego;
kierownik i czołowy specjalista w instytutach badawczych, ośrodkach naukowo-badawczych, zakładach produkcji żywności, oddziałach strukturalnych Ministerstwa Rolnictwa;
nauczyciel w szkołach wyższych i średnich o profilu żywieniowym;
specjalista w zakresie formacji rolniczych różnych form własności, instytucji produkcyjnych o profilu rolniczym, komitetów gruntowych i terytorialnych;
ekspert w projektach.