close

Filtry

Zobacz wyniki

Studia niestacjonarne Technologia żywności Europa - Technologia żywności programów Technologia żywności w Europa

Najbardziej popularne jest doktorat doktor filozofii i doktora Doktorów i innych doktoranckie badania przygotować absolwenta do uruchomienia nowych planów, które dodają się do wspólnej bazy wiedzy w tej dziedzinie. Kandydaci na i posiadaczy Ph.Ds często szukają zawodów jako profesorów i naukowców, ale wielu też udać się do różnych ról w charytatywnych, sektorów publicznych i pry… Czytaj więcej

Najbardziej popularne jest doktorat doktor filozofii i doktora Doktorów i innych doktoranckie badania przygotować absolwenta do uruchomienia nowych planów, które dodają się do wspólnej bazy wiedzy w tej dziedzinie. Kandydaci na i posiadaczy Ph.Ds często szukają zawodów jako profesorów i naukowców, ale wielu też udać się do różnych ról w charytatywnych, sektorów publicznych i prywatnych.

Europa jest szóstym co do wielkości kontynent i obejmuje 47 krajów i różnorodnych zależności, wyspy i terytoria. Graniczy z Morza Śródziemnego na południu Azji na wschód, i na Oceanie Atlantyckim na Zachód.

Studia niestacjonarne Technologia żywności Europa - Weź Technologia żywności Europa. Wszystkie studia niestacjonarne Technologia żywności program i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować bezpośrednio tutaj!

Pokaż mniej
Inne opcje w ramach tego kierunku studiów: 
format_list_bulleted Filtry
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, Włochy

Cel tego międzynarodowego Ph.D. Program ma na celu przeszkolenie nowego pokolenia światowej sławy naukowców, aby zastosować podejścia inżynierii i biotechnologii do przetwarza ... +

Cel tego międzynarodowego Ph.D. Program ma na celu przeszkolenie nowego pokolenia światowej sławy naukowców, aby zastosować podejścia inżynierii i biotechnologii do przetwarzania żywności, dając im możliwości transferu i wymiany wiedzy z krajowymi i międzynarodowymi ośrodkami badawczymi i przemysłami. -
Doktorat
Studia dzienne
3 lat(a)
Język angielski
Paź 2021
Ośrodek kształcenia
 
Universidade Santiago de Compostela
Santiago de Compostela, Hiszpania

Globalizacja gospodarki i rynku żywności sprawiają, że technologia i bezpieczeństwo żywności są kwestiami interesu ogólnego, na które wpływ ma wiele czynników. Skuteczna ochro ... +

Globalizacja gospodarki i rynku żywności sprawiają, że technologia i bezpieczeństwo żywności są kwestiami interesu ogólnego, na które wpływ ma wiele czynników. Skuteczna ochrona prawa do bezpieczeństwa żywnościowego wymaga kompleksowego podejścia uwzględniającego ryzyko związane z żywnością z pola na stół i uwzględniającego wszystkie możliwe perspektywy. Ponadto uwzględnia w bardzo szczególny sposób rosnące znaczenie zagrożeń żywieniowych, biorąc pod uwagę niepokojące występowanie otyłości obecnie, głównie u dzieci i młodzieży. -
Doktorat
Studia dzienne
3 lat(a)
Język hiszpański
Paź 2021
10 Sie 2021
Ośrodek kształcenia
 
University of Veterinary Sciences
Brno, Czechy

Program studiów doktoranckich w zakresie higieny żywności i technologii przetwarzania jest programem studiów o charakterze akademickim, odpowiadającym aktualnemu stanowi i poz ... +

Program studiów doktoranckich w zakresie higieny żywności i technologii przetwarzania jest programem studiów o charakterze akademickim, odpowiadającym aktualnemu stanowi i poziomowi nauki oraz potrzebom praktyki w Europie. Absolwenci studiów doktoranckich Higiena Żywności i Technologii Przetwórstwa zdobyli pogłębioną wiedzę teoretyczną i praktyczne umiejętności nabyte w trakcie samodzielnej działalności twórczej oraz zdobywania nowej wiedzy naukowej na kierunku studiów. Absolwenci mogą aktywnie dzielić się swoją wiedzą z zakresu studiów na poziomie międzynarodowym i publicznie. Na podstawie tej kwalifikacji absolwenci są zatrudniani głównie w instytucjach badawczych i na uczelniach. -
Doktorat
Studia dzienne
studia niestacjonarne
4 lat(a)
Język angielski
Sie 2021
Ośrodek kształcenia
 

WSKAZÓWKA! Jeśli reprezentujesz uczelnię i chcesz dodać swoje programy do naszych ofert, skontaktuj się z nami