close

Filtry

Zobacz wyniki

Studia niestacjonarne Nauki o żywności Zjednoczone Emiraty Arabskie - programów Nauki o żywności Zjednoczone Emiraty Arabskie Nauki o żywności

PhD jest skrótem doktora filozofii. Stopień ten jest dostarczany po program studiów podyplomowych na wysokim poziomie studenta naukowca który wykonał głęboki badań w danej dziedzinie lub tematu. Nauk o Żywności skupia się na badaniu żywności, ze szczególnym naciskiem na tworzenie niezawodnych, trwałych i bezpiecznych źródeł żywności. Zrozumienie nauki żywności może prowadzi… Czytaj więcej

PhD jest skrótem doktora filozofii. Stopień ten jest dostarczany po program studiów podyplomowych na wysokim poziomie studenta naukowca który wykonał głęboki badań w danej dziedzinie lub tematu.

Nauk o Żywności skupia się na badaniu żywności, ze szczególnym naciskiem na tworzenie niezawodnych, trwałych i bezpiecznych źródeł żywności. Zrozumienie nauki żywności może prowadzić do znaczących odkryć w technologii żywności, a także produkcji i utrzymania zdrowego pożywienia.

Zjednoczone Emiraty Arabskie to federacja siedmiu emiratów na wschodniej części Półwyspu Arabskiego, przy wejściu do Zatoki Perskiej. Znaczna część siły roboczej w ZEA są zagraniczni emigranci - stąd w kraju 's makijaż populacja jest tak różnorodny, z arabskimi będących obywatelami mniejszością we własnym kraju.

Studia niestacjonarne PhD Zjednoczone Emiraty Arabskie - Weź studia niestacjonarne PhD Zjednoczone Emiraty Arabskie. Wszystkie studia niestacjonarne PhD i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować się ze szkołą tutaj!

Pokaż mniej
Inne opcje w ramach tego kierunku studiów: 
MSc
format_list_bulleted Filtry
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain , Zjednoczone Emiraty Arabskie

Doktorat koncentracja „Food Science” ma na celu umożliwienie studentom zdobycia zaawansowanej wiedzy związanej z jakością i bezpieczeństwem żywności, chemią i analizą żywności ... +

Doktorat koncentracja „Food Science” ma na celu umożliwienie studentom zdobycia zaawansowanej wiedzy związanej z jakością i bezpieczeństwem żywności, chemią i analizą żywności, przetwórstwem żywności i inżynierią, a także innowacyjnymi i funkcjonalnymi produktami spożywczymi. Koncentracja ma na celu wzmocnienie i pogłębienie wiedzy studenta na temat naukowych zasad i procesów stosowanych do produkcji bezpiecznej i wysokiej jakości żywności. -
Doktorat
Studia dzienne
studia niestacjonarne
4 lat(a)
Język angielski
Sie 2021
28 Lut 2021
Ośrodek kształcenia
 

WSKAZÓWKA! Jeśli reprezentujesz uczelnię i chcesz dodać swoje programy do naszych ofert, skontaktuj się z nami