close

Filtry

Zobacz wyniki

Nauki o żywności Ameryka Północna - Nauki o żywności programów Nauki o żywności w Ameryka Północna

Doctor of Philosophy stopniu, krótkie doktorat to zaawansowany stopień naukowy uzyskany w różnych dziedzinach, co oznacza poważne interesy i osiągnięć w zakresie badań.Programów nauki o żywności oferują indersciplinary podejście do badania żywności i skupia się na ciągłej poprawy jakości dostaw żywności. Nauki o żywności i przedmiotach technicznych m.in.: produkty spożywcz… Czytaj więcej

Doctor of Philosophy stopniu, krótkie doktorat to zaawansowany stopień naukowy uzyskany w różnych dziedzinach, co oznacza poważne interesy i osiągnięć w zakresie badań.

Programów nauki o żywności oferują indersciplinary podejście do badania żywności i skupia się na ciągłej poprawy jakości dostaw żywności. Nauki o żywności i przedmiotach technicznych m.in.: produkty spożywcze pochodzenia zwierzęcego, produktów spożywczych, roślin, przetwórstwo żywności oraz systemów zarządzania jakością, analiza żywności, opakowań żywności, rozwój produktów spożywczych.

Stany Zjednoczone to duży kraj w Ameryce Północnej, często znany jako "USA ", "US ", "United States ", "Ameryka ", lub po prostu "Państwa ". Ponadto gromadzi ponad 310 milionów ludzi, co jest świat 's trzeci co do wielkości populacji. Obejmuje ona gęsto zaludnionych miast na rozległym przedmieściach i rozległych, obszarów niezamieszkałych i naturalnie piękne w tym samym czasie.

Nauki o żywności Ameryka Północna - Weź Nauki o żywności Ameryka Północna. Wszystkie Nauki o żywności i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować bezpośrednio tutaj!

Pokaż mniej
Inne opcje w ramach tego kierunku studiów: 
format_list_bulleted Filtry
Universidad de Sonora
Hermosillo, Meksyk

Cel ogólny: Zapewnienie ram specjalistycznego szkolenia akademickiego dla absolwentów nauk biologicznych, chemiczno-biologów, inżynierii chemicznej, agronomów i pokrewnych kar ... +

Cel ogólny: Zapewnienie ram specjalistycznego szkolenia akademickiego dla absolwentów nauk biologicznych, chemiczno-biologów, inżynierii chemicznej, agronomów i pokrewnych karier, tworzących zasoby ludzkie na doskonałym poziomie, z solidnym przygotowaniem w różnych dziedzinach nauki, które są zdolne do przeprowadzić oryginalne i niezależne badania, które reprezentują znaczące postępy w dziedzinie nauk o żywności i technologii, z większym naciskiem na obszary zbóż i produktów akwakultury. Zapewnij im także dogłębny i kompleksowy przegląd, aby mogli zidentyfikować istotne problemy w swoich obszarach pracy i wygenerować odpowiednią wiedzę. -
Doktorat
Studia dzienne
4 lat(a)
Język hiszpański
10 Sie 2020
Ośrodek kształcenia

WSKAZÓWKA! Jeśli reprezentujesz uczelnię i chcesz dodać swoje programy do naszych ofert, skontaktuj się z nami