close

Filtry

Zobacz wyniki

Studia niestacjonarne Bezpieczeństwo żywności Czechy - programów Bezpieczeństwo żywności Czechy Bezpieczeństwo żywności

Najbardziej popularne jest doktorat doktor filozofii i doktora Doktorów i innych doktoranckie badania przygotować absolwenta do uruchomienia nowych planów, które dodają się do wspólnej bazy wiedzy w tej dziedzinie. Kandydaci na i posiadaczy Ph.Ds często szukają zawodów jako profesorów i naukowców, ale wielu też udać się do różnych ról w charytatywnych, sektorów publicznych i pry… Czytaj więcej

Najbardziej popularne jest doktorat doktor filozofii i doktora Doktorów i innych doktoranckie badania przygotować absolwenta do uruchomienia nowych planów, które dodają się do wspólnej bazy wiedzy w tej dziedzinie. Kandydaci na i posiadaczy Ph.Ds często szukają zawodów jako profesorów i naukowców, ale wielu też udać się do różnych ról w charytatywnych, sektorów publicznych i prywatnych.

specjaliści w zakresie bezpieczeństwa żywności mogą być odpowiedzialne za monitorowanie obsługę produktów, testowanie próbek do potencjalnego zanieczyszczenia i zarządzania inspekcji lub certyfikacji towarów konsumpcyjnych. To pole jest duże zapotrzebowanie, jak żywność jest importowane i eksportowane na całym świecie, aby sprostać wymaganiom publiczności.

Republika Czeska ma ugruntowaną i badania oparte wykształcenie wyższe. Doprowadziło to do nauki ini Praga jeden z szanowanych programu 's w Europie, ponieważ kultywuje ducha kreatywności i innowacyjności wśród studentów.

Studia niestacjonarne PhD Czechy - Weź studia niestacjonarne PhD Czechy. Wszystkie studia niestacjonarne PhD i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować się ze szkołą tutaj!

Pokaż mniej
format_list_bulleted Filtry
University of Veterinary Sciences
Brno, Czechy

Program studiów doktoranckich w zakresie higieny żywności i technologii przetwarzania jest programem studiów o charakterze akademickim, odpowiadającym aktualnemu stanowi i poz ... +

Program studiów doktoranckich w zakresie higieny żywności i technologii przetwarzania jest programem studiów o charakterze akademickim, odpowiadającym aktualnemu stanowi i poziomowi nauki oraz potrzebom praktyki w Europie. Absolwenci studiów doktoranckich Higiena Żywności i Technologii Przetwórstwa zdobyli pogłębioną wiedzę teoretyczną i praktyczne umiejętności nabyte w trakcie samodzielnej działalności twórczej oraz zdobywania nowej wiedzy naukowej na kierunku studiów. Absolwenci mogą aktywnie dzielić się swoją wiedzą z zakresu studiów na poziomie międzynarodowym i publicznie. Na podstawie tej kwalifikacji absolwenci są zatrudniani głównie w instytucjach badawczych i na uczelniach. -
Doktorat
Studia dzienne
studia niestacjonarne
4 lat(a)
Język angielski
Sie 2021
Ośrodek kształcenia
 

WSKAZÓWKA! Jeśli reprezentujesz uczelnię i chcesz dodać swoje programy do naszych ofert, skontaktuj się z nami