Read the Official Description

Wymaganiami wykształcenia

  1. Dla tych, którzy podążają licencjat, wnioskodawca musi mieć maturę, doskonałą wydajność podczas wysokiej okresie szkolnym i dobrego zdrowia. W zasadzie, nie starsze niż 25 lat.

  2. Dla tych, którzy realizować magistra, wnioskodawca musi mieć związane licencjat, doskonałą wydajność podczas studiów pierwszego stopnia i dobrego zdrowia. W zasadzie, nie starsze niż 35 lat.

  3. Dla tych, którzy realizować stopień doktora, wnioskodawca musi mieć tytuł magistra, związanego doskonałą wydajność podczas studiów podyplomowych i dobrego zdrowia. W zasadzie, nie starsze niż 40 lat.

Wymagania językowe

Dopuszczenie licencjackich i magisterskich powinny spełniać wymagania IELTS lub TOEFL. Jeżeli wnioskodawca nie posiada odpowiedni certyfikat, on / ona może wziąć udział w szkoleniach językowych i może rozpocząć profesjonalną fazę uczenia się po przejściu szkolenia.

Zastosowanie materiałów

Formularz wniosku 1. NUPT; 2. najwyższe świadectwo ukończenia studiów; transkrypt 3. Kolegium; List 4. jedno zalecenie; 5. CV; 6. Plan badania; 7. paszportu; 8. paszportowe zdjęcia.

Procedury wstępne

  1. NUPT wyda wnioskodawcy zeskanowanego wstępnie wstępu nas jeśli on / ona jest kwalifikowany, a on / ona musi uiścić opłatę accomadation (4000rmb), opłaty za wniosek (400) oraz opłaty ubezpieczeniowe (600), altogher 5000rmb wyprzedzeniem, z powodu 10 dni, a następnie NUPT wyda "zawiadomienie wstępu" i JW202 do applicant.About stypendium dla nowych studentów, wszystkie z nich może dostać stypendium poziomu pierwszego (bezpłatny) Czesne za pierwszy rok, aby uzyskać więcej informacji na temat stypendium, check "Stypendium NUPT International Student Regulamin zarządzania".

  2. Dopuszczonych wnioskodawca powinien udać się do Chińskiej Republiki Ludowej ambasadzie (konsulatu) stosuje się do studiowania w Chinach wizy (X1) z zachowaniem przyjęć i formy JW202.

  3. Dopuszczonych uczeń powinien mieć "Admission Zawiadomienie o NUPT studentów zagranicznych", "Cudzoziemiec badanie fizykalne Form" (tabela jest ważna tylko przez sześć miesięcy, wnioskodawca zaleca się zrobić badanie fizykalne w okresie kwiecień-lipiec), oryginalny najwyższy certyfikat, transkrypt i dziesięć paszportowe zdjęcia, aby zarejestrować się w Departamencie Współpracy Międzynarodowej i wymian NUPT zgodnie z ustalonym czasie na "Admission Zawiadomienie o NUPT studentów zagranicznych".

obudowa Wprowadzenie

Młodzi nauczyciele Apartment Building 10, Xianlin Campus Accommodation Opłata: 4000 RMB / yearfor jeden student mieszka w pokoju dwuosobowym. Jeśli doktorant chce żyć samotnie w pokoju, opłata zostanie podwojona.

Tryb aplikacji i czas stosowania

  1. Materiały aplikacyjne należy przesyłać zeskanowane kopie powyższego e-mail, a korzystne jest formularz zgłoszeniowy w formacie word. 2. Termin składania podań upływa 31 maja każdego roku.
Program taught in:
Język angielski
Ten kurs jest Campus based
Data początkowa
Wrześ. 2019
Duration
3 lat
W pełnym wymiarze godzin
Cena
24,000 CNY
- Cena za rok
By locations
By date
Data początkowa
Wrześ. 2019
Application deadline

Wrześ. 2019

Location
Application deadline
Data końcowa